LIVE IN SAPPORO

By: SHAH IELA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Apr-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
kanggenkai (welcome party)

Kohai 1
Kohai 2..wafi kot nama dia
Kohai 3..Nabil rasanya
View all 18 photos...
Pada 5 April lepas telah diadakan kanggenkai atau pun welcome party utk kohai baru. Ada 6 orang kohai Malaysia baru datang. Semuanya student degree.
So , sempena kedatangan mereka di Sapporo, mereka diraikan dengan majlis yang cukup sederhana tapi meriah. Bertempat di rumah Ariep maka kami warga negara Malaysia semuanya berkumpul di rumah beliau untuk sesi beramah mesra dan juga untuk perlantikan baru organisasi MISA.
Silalah menjamu mata utk gambar2 majlis.


Friday, 22-Feb-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
ABASHIRI 1st day 16 Feb 2008

pakaian org asli dari kulit ikan
pakaian2 org2 asli yg terdiri drpd kulit haiwan
tiang seri yang berseri
View all 6 photos...
Sebahagian gambar2 semasa trip di Abashiri.
Kami tiba di Abashiri pada pkl 6 lbh. Sempat jugak solat subuh di bus stand Abashiri. Adalah 2 3 orang yang ikut trip ni sama2 tunggu kat bus stand tu.. dalam 7 lebih pakcik Onoe datang amik naik van.
First day di Abashiri kami ditempatkan di hotel B&B Abashiri. diletakkan di satu bilik sementara tunggu peserta2 lain.. peserta2 ni semua terdiri dari foreigner.
First day kami pergi ke muzium orang asli..pahtu muzium ais. pahtu pergi ke Abashiri lake. Memang sepanjang di Abashiri salji turun tak henti2.


Tuesday, 12-Feb-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
Snow Festival

bertungkus lumus
burung antu
gajah jd ice
View all 11 photos...
Snow Festival baru nak mula..
Aku tepek gambo skek.


Friday, 25-Jan-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
minggu salji turun paling lebat

jalan depan institut..sibuk je la ada org interprem
shot sekali lagi yer
laluan pejalan kaki di sebelah jalan tadi
View all 8 photos...
hari ini salji turun lebat giler. Lebih 30 cm tebalnya. Sepanjang hari. Nak jalan kaki pun susah.

Yang dorang ni buat pertandingan tarik tali antara makmal kejuruteraan. Aku maleh nak masuk...hehe.. sibuk beb..ni pun sempat ambil gambar se das dua, lepas tu terus pergi lab.

gambar2 ni di ambil dalam perjalanan ke 7 eleven depan universiti nak beli onigiri


Monday, 21-Jan-2008 07:26 Email | Share | | Bookmark
mari buat snowman

hiiee takutnya..ada org pegang kepala snowman
tertonggeng2 buat snowman
dlm proses..huhu..penat
View all 17 photos...
hari ahad tak kemana..so..nilah aktiviti kiterang..buat snowman kat depan rumah kiterang..
susah gak no nk buat snowman... sejuk kejong kaki ngan tangan aku dlm timbunan salji tu...
tp hasilnyer sangat memuaskan...first time in my life buat snowman..husband aku ..aku tak tau yg ke berapa kali....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net